INTRODUCTIE

 

Ik ben Erica de Kat Angelino.

Spiritualiteit heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Toch heeft het tot ongeveer mijn 35e levensjaar geduurd voordat ik mij hierin steeds meer ging verdiepen en het een essentieel onderdeel van mijn leven werd.

 

 
       

 

Om mijn intuïtieve vermogen verder te ontwikkelen heb ik de opleiding Gaialogie gevolgd. Deze opleiding is een aarde-ervaringswetenschap, de geomantie, van het bewuster leren om te gaan met natuurkrachten en wezenswerelden.

Vervolgens rondde ik de opleiding voor bloesemremedie therapeut af alsmede de opleiding voor crystal healer (edelsteen therapeut). Het werken met (half)edelstenen en kristallen was voor mij een “thuiskomen”. Alles viel op zijn plek en ik wist dat ik als therapeut natuurlijke helingswijzen verder wilde.

Sinds 2004 heb ik mijn praktijk voor persoonlijke groei. Ondertussen ontwikkelde ik mij verder met Reiki (Usui systeem), de opleiding Holistisch Reiki Therapeut (counseling), ontspanningsmassages, de TouchPro® stoelmassage, zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, edelsteenmassages en ritueelbegeleiding met aromatherapie in de laatste levensfase en bij afscheid.

Tevens ben ik sinds 1994 zelfstandig werkzaam als beeldend kunstenaar.
Na jarenlange omzwervingen op werkgebied – banen die mij geen voldoening gaven maar mij wel de mogelijkheid boden om veel te kunnen reizen – volgde ik in 1988 mijn hart en ging de opleiding beeldhouwen volgen aan de Ruudt Wackers Academie in Amsterdam.

Tijdens alle opleidingen stond mijn eigen bewustwordingsproces en daardoor mijn persoonlijke groei centraal. Dat ik deze ervaringen en kennis nu mag delen met anderen ervaar ik als een groot voorrecht.